Udskrevet

Onsdagen (d. 8. indlæggelsesdag) skulle vise sig, at udvikle sig noget anderledes end forventet.

Da jeg kom ind på hospitalet om formiddagen efter arbejde, så var Baby netop blevet vejet. Vejningen var lidt “udenfor nummer”, da der normalt vejes mandag og torsdag. Men Baby havde taget godt på. Så dagens første glædelige overraskelse var, at så kunne sonden komme ud.

Dagens inden havde vi været et smut forbi hjerteambulatoriet, for at få en Holter-monitor sat på Baby. Den skulle heldigvis kun sidde i et døgn, så den kunne også tages af. Så nu havde vi pludselig en baby med kun 4 kabler.

Sygeplejersken i dagvagt mente dog, at vi skulle forsøge os med at blive flyttet fra den fastmonterede monitor, til en lille “håndtaske”, så Baby kunne blive noget mere transportabel. Men først skulle der lige konfereres med Kardiologen. Han mente dog, at det var fuldstændig spild af tid at Baby var på overvågning, og at vi lige så godt kunne komme hjem.

Så pludselig var der en udskrivning i sigte 🙂

Der kom en reservelæge og en turnuslæge og lavede den almindelig afsluttende børneundersøgelse, og så blev Baby simpelthen udskrevet. Bare sådan lige uden videre. Det var en lidt underlig fornemmelse. Men vi var egentlig ganske trygge ved beslutningen.

Alene det at kunne sætte Baby i sin autostol og bære hende ned til bilen var fantastisk 🙂

Vi fik dog tre telefonnumre med til børneambulatoriet og en åben henvendelsesret, så vi bare kunne ringe døgnet rundt, hvis vi blev i tvivl om noget eller utrygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*