Kontroller

Det er vist på tide at få indhentet lidt af hvad der er sket siden at Baby blev udskrevet. Det er jo efterhånden nogle måneder siden, og hverdagen har så småt indfundet sig.

Vi er startet på jævnlige kontroller for at følge med i Babys hjerterytme. Kontrollerne består i Holter monitorering i et døgn ad gangen, hvor Baby bliver koblet på en Holter monitor, som jeg så afleverer på sygehuset efterfølgende. Indtil nu har vi været til tre kontroller. Til første kontrol var Kardiologen med, og lavede en ultralydscanning af Babys hjerte. Alt var heldigvis stadig tilfredsstillende.

Baby er dog faldet en smule i hjerterytme over de seneste par måneder, så i øjeblikket kommer hun helt ned på 55 slag i minutter når hun sover dybt. Dog kan hun også komme helt op på 130 slag i minutter, når hun bliver gal. Og det bliver babyer tit, når de gerne vil kravle, men ikke helt har lært at kravle endnu.

Så i øjeblikket afventer vi stadig om der skal pacemaker til eller ej. Kardiologen er stadig optimistisk, og vil ikke udelukkende at det kunne ende med ikke at være nødvendigt.

Men der er heldigvis rigeligt at bøvle med ellers. F.eks. noget så simpelt som en uges vinterferie i Tyskland, skal nu en tur omkring forsikringen, så vi er sikre på at vores rejseforsikring dækker. Her skal naturligvis udfyldes et skema og papirer. Men igen er Kardiologen der bare – han ordner lige skema og sender direkte til forsikringen. Og han forfatter samtidigt et skriv på engelsk som beskriver diagnosen og hvad der eventuelt skal gøres, som vi kan have med hvis der skulle opstå noget i udlandet. Den mand er simpelthen sin vægt værd i guld!

Og samtidig er det begyndt at blive en hverdag. Det er lidt sjovere at skrive om barnedåb, forviklinger med pas og hvorfor at “GYYYYY” er den sjoveste lyd i verden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*