Endelig en opdatering

Der er mildest talt gået noget tid siden sidste opdatering, men nu er jeg endelige nået til det punkt på min liste som hedder “Opdater blog” 🙂

På alle fronter er der sket en masse, men lad os starte på Baby-fronten. Babyen er jo ikke længere en Baby, men nærmer sig hastigt de tre år. Så vi må hellere ændre navnene på børnene, så Babyen nu er Mindste-Barnet, og Barnet bliver til Største-Barnet.

På den front skete den største ændring kort efter nytåret, da vi fik brev fra Kardiologen. Han skiftede nu og ville nu hellere arbejde på Fyn. Så han afsluttede Mindste-Barnet på AAU i Aalborg, og overflyttede hende til fremtidige kontroller på AUH i Skejby i stedet. Ganske upraktisk, da vi alle jo var mægtig glade for ham.

Rent tilfældigt, så talte jeg med en af mine nye kollegaer, og de gik faktisk også til kontrol med deres barn hos Kardiologen. Så de var også noget triste over at skulle slippe ham.

Men udover det lille bump, så er kontrollerne gået så fin. Seneste kontrol var det dog kun Mor som var med til. Kontrollen var blevet udskudt grundet Corona, og da vi så fik tid måtte der ikke være pårørende med. De accepterede dog at 2-årige piger tog deres mor med – heldigt nok 😉

Næste kontrol er efter sommerferien, og der er Mor på kursus. Så der bliver det Fars tur til at være med.

Pace-ambulatoriet forventer stadig at der er 5-6 års batteri tilbage på pacemakeren. Så må vi se hvad der skal ske til den tid.

Der må komme opdateringer om de andre fronter en af de nærmeste dage; job-fronten, Corona-fronten og den slags.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*