Corona

Enhver blog med respekt for sig selv, bør jo have et indlæg om corona i disse tider. Og jeg skal da ikke stå tilbage på det område.

Man skulle tro, at når man var hjemme hver evig eneste dag, så var der god tid til at blogge. Men sådan fungerer verden desværre ikke. Ihvertfald ikke, når man samtidig skal hjemmeskole en 1. klasses elev og passe et børnehavebarn. Og da slet ikke, hvis man har et arbejde, som fordrer bare den mindste anelse af koncentration.

Jeg plejer at sammenligne det med, at man er igang med en større nedlægning i Rummy Kub, og der så kommer et par og spørger hvordan et “b” skal vende, eller et barn som råber af en tablet. Det virker ikke befordrende for produktiviteten.

Det er dog blevet lidt bedre, nu hvor de har startet online-undervisning op for 1. klasses eleverne, og at vi har besluttet at sende mindstebarnet i børnehave et par timer om dagen.

Så kan det godt være at alle mulige mennesker “henstiller”, “anbefaler” og gør ved – sålænge at børnehaven har åbent og tager imod barnet, så kommer hun derhen et par timer om dagen. Det er ganske enkelt en nødvendighed for at kunne få en hverdag til bare at hænge en smule sammen.

Jeg har siddet hjemme i hulen siden start oktober, og nu er vi så nået til januar. Og med udsigt til, at restriktionerne skal fortsætte til start af april. Aldrig har et forår syntes så langt væk.

Men vi klarer det. Der skal graves dybt, men de sidste rester af overskud skal nok klare os igennem det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*