Hvad sagde den sure gamle mand?

For nogen tid siden havde jeg skrevet lidt om hygiejnen da vi var indlagt på neonatal i Aalborg: http://www.overskudsfar.dk/hygiejne/

Og tidligere på måneden kunne jeg så læse i nyhederne, at afdelingen igen var ramt af MRSA: https://www.tv2nord.dk/artikel/nyfoedte-smittet-med-mrsa-paa-neonatalafdeling

Kald mig bare en gammel sur mand, men det sætter jo netop hygiejnen, eller manglen på samme i perspektiv. Og her er det slet ikke personalet jeg tænker på, for de gjorde et rigtigt flot stykke arbejde, og alle jeg så sprittede hænder i tide og utide. Næh det var overraskende nok andre forældre til indlagte spædbørn, som havde store problemer med at få vasket hænder og holde en god hygiejne. Man skulle jo ellers tro, at netop forældre ville være ekstra motiverede for at minimere smittespredningen, da det jo ville være deres egne børn som var i risikozonen!

Nå det var bare lige en ekstra tur på min hygiejne-kæphest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*