Barsel – endelig barsel

Jeg har været lidt bagud med at få opdateret bloggen. Faktisk kom der ikke et eneste indlæg mens jeg egentlig var på barsel. Barsel er nemlig slut nu.

Umiddelbart efter vores sommerferie startede jeg på barsel mens Kæresten startede på sit arbejde efter endt barsel. Og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke var den store fan af barsel. Jeg vidste godt på forhånd, at man ikke skulle lave lange lister med projekter. Så der var ikke lavet nogle lister.

Men dagene blev alligevel lange, når de som oftest gik med at ligge på gulvet og kigge på/lege med Baby. Og lige på det tidspunkt var Baby ikke imponerende morsom. Hun havde ikke helt lært at gå endnu, så på en god dag abe-kravlede vi rundt på gulvet. Eller dagene blev brugt på at handle i butikker med baby-venlige åbningstider. Tak Rema1000, Harald Nyborg og Bauhaus 🙂

Alting skulle jo koordineres med den der pokkers middagslur, så det var svært at få indpasset nogle ture ud i den rigtige verden.

På hjerte-/pacemaker fronten er der ikke sket noget – eller det er der jo så alligevel. Baby og jeg var til kontrol på paceambulatoriet i Aalborg. Og Baby er for så vidt blevet afsluttet, og er overgået til almindelig halvårlig kontrol indtil videre. Samtidigt er vi også blevet fast tilknyttet Aalborg Universitetshospital, i stedet for at skulle til kontroller på Skejby. Stor fordel – både fordi, at Aalborg er lidt lettere at komme til, men især også fordi at vores yndlingskardiolog jo holder til på AAU.

Men jeg er omsider startet på arbejde igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*