Lockout

Alle medier skriver en masse om lockout og strejke i øjeblikket, og det ser ud til at en storkonflikt er lige på trapperne. Vi går jo til kontrol med Baby hver 6-8. uge, hvor hun får Holter monitor på et døgns tid. Hendes hjerterytme om natten har i længere tid været dalende til et punkt, hvor vi selv begynder at synes at det må være kritisk og at vi nærmer os en pacemaker.

Så en lockout vil passe ret dårligt ind i vores planer. Jeg har forsøgt at læse op på hvilke afdelinger som ville blive ramt af lockout. Og kardiologisk ambulatorieAalborg Universitetshospital står på listen!

Forleden var vi så igen til kontrol med Baby, og fik spurgt sygeplejersken om deres planer i forhold til den truende lockout. Og hun kunne heldigvis fortælle at Baby var i en kategori for sig (det vidste vi jo også godt 😉 ) og samtidig var kardiologisk også mere eller mindre undtaget fra lockout, da de jo i sagens natur havde med patienter at gøre, hvor det kunne udvikle sig livstruende, hvis afdelingen blev lockoutet.

Så det var heldigvis gode nyheder. Nu afventer vi så bare svaret fra seneste monitorering. Og så tager vi den lockout stille og roligt. Vi er heldigvis ikke påvirkede udover vores kontakt med kardiologisk. Jeg bruger ikke offentlig transport, og Kæresten går stadig hjemme på barsel. Så når/hvis Barnets børnehave skulle være lukket, så er der også styr på pasningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*