Fødslen

Selve fødslen, eller rettere kejsersnittet, var en rigtig god oplevelse. Ihvertfald for mig 🙂

Vi mødte ind på barselsgangen ved 7-tiden, efter at have afleveret Barnet hos naboen. Så var der lidt forberedelse, tøjskifte og den slags. Og så en smule ventetid. Men omkring kl. 9 gik turen mod operationsafsnittet, hvor hele holdet stod klar. Det skulle godt nok mange mennesker til at klare sådan et kejsersnit. Kæresten fik lagt spinalbedøvelse, og nærmest inden at jeg fik set mig om, så blev rummet fyldt med babyskrig, og vupti – så var jeg blevet far 😀 Jeg tror næppe at der var gået 10 minutter fra vi stod ude på gangen, og fødslen skulle starte til at Baby var ude.

Et hurtigt check af Baby ude i forrummet, og så lige ind og sige hej til Mor, som var ved at blive syet sammen. Og så gik turen ellers i kuvøse mod neonatal sammen med børnelæge og sygeplejerske, mens jordemoderen fulgte med Kæresten til opvågning.

Oppe på neonatal stod et nyt hold klar til at tage imod os, og Baby blev flyttet til ny kuvøse, og checket endnu en gang. Og målt og vejet, som babyer nu skal. Så kunne jeg ellers få hende på brystet til lidt hud-mod-hud, mens vi ventede på Mor. Baby fik også lagt sin første sonde, så hun kunne få noget mad mens vi ventede på Mor. Og så lige en C-PAP i næsen til at klare de våde lunger. Plus en bunke kabler for at koble Baby til overvågningen på stuen.

De efterfølgende dage skulle man blive ret træt af den hvæsende lyd fra C-PAP og alle kablerne, når man skulle flytte rundt på Baby 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*