Det gik ikke helt som planlagt

Vi startede ellers godt ud på vores tur mod Rigshospitalet torsdag morgen. Fik fundet Børnehjerteteamet på afd. 4144 og blev godt modtaget. Torsdagen gik med forskellige undersøgelser og samtaler. Først et EKG, så ned til røntgenbilleder og blodprøver. Tilbage på 4144 til en hjertescanning, og så lige samtaler med Kirurgen og Anæstesilægen (som åbenbart nu hedder en narkoselæge 🙂 )

Baby tog det meste i stiv arm. Hun var dog ikke just fan af at få taget blodprøver. Hele dagen var hun i hopla, men dog en anelse varmere end hun plejer.

Det skulle dog vise at ændre sig i løbet af natten, for ved 2-tiden vågnede hun klynkende, og næsten lige efter at jeg fik hende taget i armene, så fik hun feberkramper. Vi fik tilkaldt sygeplejersken/receptionisten på patienthotellet, som desværre kun måtte tilbyde at kalde en portør eller ringe 112. Så vi besluttede, at det dog alligevel var hurtigere selv at løbe over på afdelingen. Så afsted det gik midt om natten med Baby svøbt i en dynebetræk. Og naturligvis var opgang 4, som vi vanligvis brugte til at komme op til afdelingen lukket, så vi måtte den lange vej udenom og ind ad hovedindgangen.

Oppe på afd. 4144 sendte de os dog videre op på 6. til Børneafdelingen, og her stod de heldigvis klar til at hjælpe med det samme – de havde vist ringet i forvejen fra patienthotellet. Og vi blev mødt af en rigtig dygtig læge og sygeplejerske. Så Baby fik noget Diazepam og lidt ilt. Det hjalp det på det, og vi blev installeret på en stue natten over.

Fredag morgen kom kom patientkoordinatoren og en reservelæge op fra 4144 for lige at checke op på Baby. Og de havde endda en ledig tid til operation mandag morgen. Nu var vi jo derovre som de sagde. Så vi skulle bare komme forbi 4144 om eftermiddagen til en gang blodprøver.

Så langt nåede vi dog ikke, for omkring middagstid ringede patientkoordinatoren, at Overkirurgen havde besluttet at udskyde operationen til Baby var helt frisk. Vi fik lov at overnatte til lørdag på patienthotellet, så vi ikke skulle køre hele den lange vej hjem til Jylland på nærmest kun 2 timers nattesøvn.

Lige nu er planen så operation på næste mandag, så den blev kun udskudt en uges tid.

Jeg har aftalt med Baby at hun holder sig frisk denne gang, og hun har også sagt “Da”, så jeg regner med at det er i orden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*